"Lansez incet, la baza stufului ..."
»  Vrei sa scrii pentru dePescuit.ro?      » Inregistrare    » Login
HOME
Crap
Rapitor
Stationar
Musca
Diverse
Atelier
Banc de probe
Cum fac ?
Stiati ca ?
ANUNTURI
LACURI&BALTI
 

Trofeul Mustad

03 martie 2011 | Retine | Tipariti | 0 comentarii |
Trofeul Golden Hook a fost introdus n 1967 de catre firma Mustad. Aceasta competitie deschisa tuturor pescarilor sportivi se desfasoara n 32 de ţări si este acordat doar o dată pe an n fiecare ţară, celui mai bun competitor. Scopul pentru care...
Trofeul MustadTrofeul Golden Hook a fost introdus in 1967 de catre firma Mustad. Aceasta competitie deschisa tuturor pescarilor sportivi se desfasoara in 32 de tari si este acordat doar o data pe an in fiecare tara, celui mai bun competitor. Scopul pentru care Mustad a introdus acest gen de competitie este de a pune accentul pe faptul ca acest echipament, pe care multi nu-i acorda adevarata importanta, carligul este o parte importanta din trusa de pescuit. Castigatorii Mustad Golden Hook pot fi considerati cu siguranta printre pescarii cei mai buni din lume.

Dupa 44 ani, Mustad doreste sa dea o noua dimensiune acestui concurs, sa creasca accentul pe impotranta acestui trofeu, iar a fi castigatorul acestuia sa devina visul oricarui pescarilor sportiv in viitor.

Prezenta Mustad Golden Hook pe glob:

Africa:
Turneul International Tigerfish Zimbabwe, Turneul International Marlin din Mauritius, "Rock si Surf " in Africa de Sud.

Europa:
Romania, Bulgaria, Norvegia, Republica Ceha, Campionatul European de Pescuit in Deep Sea, Campionatul Nordic

Statele Unite ale Americii:
Trofeul este acordat pentru castigatorii Ultrapoint Mustad Classic Championship.

Australia:
New South Wales Game, Asociatia de pescuit Interclub Tournament. Australia fiind prima tara care a introdus acest turneu de pescuit.

In Noua Zeelanda:
Se acorda celei mai mari capturi in cursul anului calendaristic, realizata de catre un pescar afiliat si desemnat in Noua Zeelanda de catre Asociaitia de Pescuit Sportiv si Casting (NZACA).

Anul acesta in Romania, castigatorii editiei 2010 sunt :

-Golden Hook: Ioan Todor - Lugoj

-Silver Hook : Elvis Vigu - Medgidia

-Bronze Hook : Gigi Dodenciu - Caras Severin

-Mention I : Tudor Crisu - Oradea

-Mention II : Cristian Devesel - Hunedoara

-Mention III : Dan Bobei - Brasov

Scrisoare de la CEO :
Castigatorii Trofeului Mustad Golden Hook devin automat membri exclusiv Golden Hook Club. Ei primesc un "token" de onoare in forma de scrisoare de felicitare si emblema exclusivista Golden Hook din partea presedintelui Comitetului Golden Hook , care va fi intotdeauna identic cu CEO al O. Mustad & Søn A.S.


Trofeul :
Carligul inramat este produs manual, 36 cm lungime, acoperite cu aur de 24 carate. Aceasta este o versiune sofisticata, dintre cele mai mari carlige de pescuit produse comercial, ref Mustad 4480, dimensiune 19 / 0, initial facut de pescuitul rechinilor.

Castigatorii :
De la introducerea Trofeul Mustad Golden Hook in 1967, au existat peste 100 de castigatori din 32 de tari diferite si care devin automat membri exclusivi Golden Hook Club.
Printre castigatorii acestui prestigios trofeu se numara mari sportivi renumiti atat pe mapamond cat si la noi ... .

Sa fie oare castigarea Golden Hook una dintre conditiile principale de a deveni mare campion? Poate d-ul Kevin Van Dam (castigatorul trofeului 2005, de 6 ori Bass Angler of the Year si de 4 ori Bass Master Classic) sa raspunda. Sau Eugen German (laureat 2006) si Vali Oprisanescu (castigator 2007, 2008, 2009)... . Voi ce spuneti?

Festivitatea de decernare a premiilor Trofeul Mustad are loc in data de 8 aprilie la sediul firmei Arrow Int. cu incepere de la ora 15.00.

Premiile vor fi inmanate de catre d-ul Thomas Berg de Jose, Market Manager al O. Mustad & Søn A.S si invitat special la acest eveniment. 

           
     

Comenteaza si tu...| « Inapoi sus
Comentariu:
Nume si prenume:
Email:
Cod validare
 
Anunturi   46 anunturi active
· VAND SONAR + LANSETA SI MULINETA SHIMANO SPINING
Postat de munteanu bogdan 01 martie 2011, 8:40 AM
· coca navomodel nadit plantat
Postat de dorin ionita 04 februarie 2011, 11:57 AM
· Pescuit in strainatate
Postat de Zoltan -Adventurefishing 24 ianuarie 2011, 10:17 PM
· plute oblete
Postat de robert paul 14 ianuarie 2011, 10:49 PM
· barca pneumatica
Postat de DODENCIU GIGI ADRIAN 21 noiembrie 2010, 9:50 PM