"Uite atat ochiul avea..."
»  Vrei sa scrii pentru dePescuit.ro?      » Inregistrare    » Login
HOME
Crap
Rapitor
Stationar
Musca
Diverse
Atelier
Banc de probe
Cum fac ?
Stiati ca ?
ANUNTURI
LACURI&BALTI
 

Tombola Fisela la Targul SuperPescar

06 septembrie 2010 | Retine | Tipariti | 0 comentarii |
Tombola Fisela la Targul SuperPescar
Regulament oficial

 

Regulamentul oficial al Tombolei Echipeaza-te cu premii!

 

Art.1. Organizatorul tombolei

 

Organizatorul Tombolei (denumita in continuare “Tombola”)

este FISELA IMPEX SRL., cu sediul social in Bucuresti,  str. Doamna Ghica Nr. 38,  inmatriculata la Oficiul Registrul Comertului sub numarul J40/11899/2005, avand cod fiscal RO 17755292, cont IBAN RO66 BTRL 0450 1202 E031 56XX Banca Transilvania, Sucursala Titulescu reprezentata de Dl. Stelian Matei, in calitate de Director Executiv.

 

Tombola se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse in prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza "Regulament"). Termenii si conditiile prezentului Regulament, asa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participantii .

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand Regulamentul, aducand la cunostinta publicului acest fapt si respectand legislatia in vigoare.

 

ART. 2. DURATA SI ARIA DE DESFASURARE A TOMBOLEI

Tombola va fi organizata si se va desfasura in data de 12.09.2010 ("Durata Tombolei"), in cadrul Expozitie Super Pescar ce va avea loc in complexul Romaero Baneasa intre orele 16:00-17:00.

 

ART. 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

La Tombola are dreptul sa participe orice persoana fizica cu domiciliul/sediul in Romania, exceptie facand angajatii FISELA IMPEX SRL,  membrii comisiei de organizare si validare, precum si sotul/sotia si rudele de gradul I si II ale acestora.

Indeplinesc calitatea de participant la tombola, persoanele mai sus mentionate, care sunt posesorii unui pliant care include un talon de tombola completat corect cu datele participantului si nr bonului fiscal care atesta cumpararea unor produse de la standul Fisela din cadrul expozitiei.

 

ART. 4. MODUL DE DESFASURARE A TOMBOLEI

Tombola se va desfasura dupa urmatorul mecanism:

Un numar de 2000 pliante prin care se prezinta si se aduce la cunostinta publicului evenimentul “Echipeaza-te cu premii!” care contin taloane de tombola de participare, vor fi distribuite in cadrul Expozitie Super Pescar ce va avea loc in complexul Romaero Baneasa in perioada 9 – 12 septembrie 2010. Pentru a participa la Tombola, detinatorul unui pliant ce contine un talon de tombola, ulterior achizitionarii oricarui produs de orice valoare de la Fisela, trebuie completeze talonul cu datele personale, pe perioada desfasurarii evenimentului, si sa il introduca in urna special amenajata in perimetrul de desfasurare al tombolei.

Tragerea la sorti va avea loc la finalul evenimentului “Echipeaza-te cu premii”.

 

ART.5. PREMIILE TOMBOLEI

La tragerea din 12.09.2010 vor fi acordate urmatoarele premii:

Premiul I Geanta  4 mulinete North Man Realtree  +  4 mulinete Okuma Compressa CPR50 in valoare totala  de 463.86 lei

Premiul II Set spinning North Man Realtree compus din ham, centura, buzunar spinning holster, buzunar de picior + kit 40 stiuca salau, in valoare totala de  253.60 lei

Premiul III    Husa Rigida simpla North Man Realtree+ + lanseta  Negra Match  + fir monofilament Hi-logitech 0.18mm in valoare totala de  195.87  lei

10 mentiuni  constand in mini-borseta North Man Realtree in valoare de 30 de lei fiecare

Valoare totala a premiilor este de 1213.33 lei

 

 

ART. 6. TRAGEREA LA SORTI SI ACORDAREA PREMIILOR

Tragerea la sorti va avea loc pe data de 12.09.2010 in standul Fisela  in cadrul Expozitiei Super Pescar, la finalul Evenimentului “Echipeaza-te cu premii”. Tragerea la sorti si acordarea premiului se vor face sub directa supraveghere a unei comisii formate din reprezentanti ai Organizatorului.

 Premiul se ridica de catre castigator pe loc, prin prezentarea unui act de identitate. In situatia in care castigatorul nu este prezent, premiul ii va fi expediat prin posta sau curier la alegerea organizatorului. Organizatorul nu raspunde in cazul neconcordantei datelor de contact inscrise pe talon. Numele castigatorilor  prin tragere la sorti, precum si premiile acordate, va fi facute public pe

websiteuri-le www.fisela.ro si www.depescuit. Organizatorul va preda  premiile in stare de functionare impreuna cu  garantia legala. Astfel orice sesizare vizand disfunctionalitati ale premiilor se va face doar in baza acestora.

 

Art.7. INLOCUIREA PREMIILOR

Castigatorul premiului nu poate opta pentru primirea contravalorii acestuia in bani sau in alte obiecte si nici nu poate solicita modificarea caracteristicilor tehnice ale acestuia.

 

Art. 8. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul se obliga sa calculeze si sa achite impozitul datorat pentru veniturile obtinute sub forma de premiu de catre castigator, in conformitate cu reglementarile Codului fiscal, in vigoare, orice alte obligatii de natura fiscala sau de alta natura in legatura cu acestea , fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

 

Art. 9. REGULAMENTUL TOMBOLEI

Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe

website-ul www.fisela.ro, www.depescuit.ro si in magazinul Fisela de la adresa Magura Vulturului nr. 5, sector 2 Bucuresti, incepand cu data de 01.09.2010.

 

ART.10. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Organizatorii se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor. Acordarea premiului este un eveniment public; participarea la aceasta tombola implica consimtamantul castigatorului ca numele/denumirea si fotografia lor sa poata fi publicate si utilizate ulterior de catre organizator in diverse materiale publicitare audio, foto si video, in mod gratuit neimplicand nici o recompensa de nici un fel din partea organizatorului vis a vis de publicarea si utilizarea ulterioara a acestora, cat si acceptul castigatorului tombolei cu privire la mediatizarea evenimentului, cu obligatia de a nu aduce atingere prin declaratiile si faptele lor, in nici un fel organizatorului, sub sanctiunea platii de daune.

Cu privire la prelucrarea Informatiilor, Participantii au urmatoarele drepturi: de acces si interventie la Informatie, de opozitie cu privire la prelucrarea Informatiei, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si de a se adresa justitiei, asa dupa cum sunt reglementate de dispozitiile art. 13-18 din Legea nr. 677/2001

 

Art. 11. INCETAREA TOMBOLEI

Prezenta Tombola inceteaza de drept la realizarea obiectivului propus.

De asemenea poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie caz de forta majora, conform legislatiei in vigoare, sau in cazul schimbarii cadrului legislativ, astfel incat organizarea si desfasurarea acesteia sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.

 

Art.12 ALTE REGLEMENTARI

In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei inscrieri sau cu privire la validarea castigatorului, decizia comisiei este definitiva.

Contestatiile se depun in termen de 2 zile de la data extragerii la sediul Magazinului magazinul Fisela de la adresa Magura Vulturului nr. 5, sector 2 Bucuresti.

In ipoteza in care decizia Comisiei va fi in sensul admiterii contestatiei, procedura de tragere la sorti va fi reluata la o data ce va fi facuta publica in cel mai scurt timp de la admiterea contestatiei.

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la tombola se vor rezolva pe cale amiabila, sau in cazul in care aceasta nu este posibil, de catre instanta judecatoreasca competenta de la sediul organizatorului.

Prezentul Regulament contine 2 pagini, a fost redactat de catre organizator in

4 exemplare originale.

 

FISELA IMPEX SRL

Stelian Matei

Director Executiv

 


Comenteaza si tu...| « Inapoi sus
Comentariu:
Nume si prenume:
Email:
Cod validare
 
Anunturi   46 anunturi active
· VAND SONAR + LANSETA SI MULINETA SHIMANO SPINING
Postat de munteanu bogdan 01 martie 2011, 8:40 AM
· coca navomodel nadit plantat
Postat de dorin ionita 04 februarie 2011, 11:57 AM
· Pescuit in strainatate
Postat de Zoltan -Adventurefishing 24 ianuarie 2011, 10:17 PM
· plute oblete
Postat de robert paul 14 ianuarie 2011, 10:49 PM
· barca pneumatica
Postat de DODENCIU GIGI ADRIAN 21 noiembrie 2010, 9:50 PM